PROCESSED FRUITS & VEGS 2017

POW-er: spotkanie dostawców i kupców przetworów owocowo-warzywnych
Dni do wydarzenia: 46
09 marca 2017
Ptak Warsaw Expo, Nadarzyn
  • spotkania biznesowe
  • zespół ekspertów
  • sieci handlowe
09 marca 2017 Ptak Warsaw Expo, Nadarzyn

arrow_wdowiedz się więcej arrow_w zarejestruj się

Bonduelle Polska – krajowy lider na rynku konserw warzywnych 2016-09-07

Bonduelle to jedna z marek najlepiej rozpoznawalnych na polskim rynku. W naszym kraju działa ona od 1992 r. Obecnie przedsiębiorstwo zarządza dwoma zakładami przetwórczymi. W największej z fabryk przetwarzane jest 40 tysięcy ton warzyw rocznie. Z przedsiębiorstwem współpracuje ponad 200 gospodarstw rolnych.

W ofercie Bonduelle znajduje się szeroki asortyment produktów w puszkach, słoikach oraz w formie mrożonek, w tym dania gotowe oraz zupy i mieszanki warzywne typu food convenience.

Warzywa trafiające do wyrobów Bonduelle uprawiane są w najczystszych regionach Europy. Ich odmiany są wnikliwie selekcjonowane. Co ważne, marka dokłada wszelkich starań, aby do produkowanych wyrobów trafiały jedynie najlepsze i najświeższe surowce.

Partnerzy
Live Chat